Ir al contenido principal

FOOD




Aquesta setmana toca treballar i repassar FOOD (menjar/comida). Estic segura que molts de vosaltres ja sabeu moltes paraules sobre menjar en anglés, però anem a recordar-ne algunes i aprendre’n altres.




1. CANÇONS: com sempre per refrescar la memòria i per posar-li ritme al matí.

do you like...yes, I do

what is it?

2. VIDEO: Zach ens ensenya a pronunciar les paraules que anem a repassar. Mira el vídeo i repeteix amb ell. Pots gravar-te o enviar-me un audio ensenyant-nos a Zach i a mi com ho feu.



3. GAMES.
un super joc per a repassar vocabulari

Memory

4. ACTIVITIES: ara toca treballar i fer-me arribar les vostres activitats com sempre hem fet.
Elige la respuesta correcta
Relaciona
Arrastra cada palabra a su lugar

Com sempre no oblideu enviar-me les vostres activitats i també fotos jugant al joc de repàs del punt 3.
Espere gaudiu de totes les activitats que hem preparat. Esteu fent un molt bon treball!




Comentarios

Entradas populares de este blog

Numbers

GOOD MORNING! Setmana nova i treball  nou. Si la setmana passada va ser colors aquesta és NUMBERS . Mireu bé aquesta imatge i llegiu els "numbers" per a aprendre com s'escriuen. Com sempre primer van unes caçons/songs per recordar el que ja sabem. Amb música tot sembla més divertit. Let's count Count with me Count from 1 to 10 count from 1 to 20 Com l'altre dia vos deixe uns jocs/games  per a practicar: -1r de primària Memory 1r -2n de primària Memory 2n Practicar de l'1 al 10. Crocodile game Practicar de l'11 al 20 Number game I ara toca comprovar amb aquestes activitats el que hem aprés amb els jocs i les cançons: Col-loca cada paraula al seu lloc Escriu Compta i escriu Elegeix l'opció correcta Uneix HAVE FUN i no oblideu enviar-me el vostre treball. See you!

Teatre

Hello again! avui vos deixe un enllaç a un teatre molt divertit semblant al que les classes de primària vam anar a veure fa molt poquet. Gaudiu del moment! Cliqueu ací:  teatre