Ir al contenido principal

Entradas

Mostrando entradas de mayo, 2020

Summer

Hello boys and girls! How are you today? Aquesta setmana anem a treballar vocabulari de l'estiu - SUMMER, perquè ara que fa calor i que tenim moltes ganes d'anar a la platja, hem d'aprendre com dir moltes coses en anglés. 1. Games Mireu les paraules que anem a aprendre i escolteu com es diuen. Fixeu-vos en la veu, el coneixeu? Video d'explicació Juga aci:  Mira, escolta i aprén Joc per escoltar paraules i escriure-les.  Video d'explicació Juga aci:    Listen and write Joc per a comprovar el que heu aprés Video d'explicació Juga aci:   Escolta i elegeix 2. Activities Ara vos deixe les activitats on m'heu d'enviar les respostes al correu com cada setmana. Teniu 3 activitats. Ànim! arrastra la paraula a la imtage uneix paraula i imatge sopa de lletres ¡Bon cap de setmana!

Arts and crafts

English day, fun day!  Ja estem ací una altra setmana amb noves English activities. Aquesta setmana, anem a fer activitats de plàstica, recordeu que feiem "arts and crafts"? Doncs és el moment d'agafar colors i paper i deixar fluir la nostra creativitat. 1. GAMES . Primer vos propose tres jocs: -  hangman/ahorcado - wordsearch/sopa de letras - Match/une palabra e imagen 2. PLÀSTICA Com que l'última setmana vam repassar vocabulari sobre "food/menjar/comida", anem a dibuixar diferents aliments. Vos vaig a proposar uns quants i vosaltres heu d'elegir un i fer-lo. Després m'haureu d' enviar les vostres creacions divertides i mostrar-me l'artista que porteu dins. Feu les vostres pròpies creacions, hi ha alguns dibuixos que són desplegables, altres podeu dibuixar més d'una "carrot" en el full, o més d'una "strawberry". Recordeu: CAL   ELEGIR UN NOMÉS. Opció 1 cliqueu ací:  BIRTHDAY  

FOOD

Aquesta setmana toca treballar i repassar FOOD (menjar/comida). Estic segura que molts de vosaltres ja sabeu moltes paraules sobre menjar en anglés, però anem a recordar-ne algunes i aprendre’n altres. 1. CANÇONS: com sempre per refrescar la memòria i per posar-li ritme al matí. do you like...yes, I do what is it? 2. VIDEO: Zach ens ensenya a pronunciar les paraules que anem a repassar. Mira el vídeo i repeteix amb ell. Pots gravar-te o enviar-me un audio ensenyant-nos a Zach i a mi com ho feu. 3. GAMES. un super joc per a repassar vocabulari Memory 4. ACTIVITIES: ara toca treballar i fer-me arribar les vostres activitats com sempre hem fet. Elige la respuesta correcta Relaciona Arrastra cada palabra a su lugar Com sempre no oblideu enviar-me les vostres activitats i també fotos jugant al joc de repàs del punt 3. Espere gaudiu de totes les activitats que hem preparat. Esteu fent un molt bon treball!